Friday, 30 December 2011

Friendship Never End :)

(Aleyh ,mE & Hanif)
Baru berkenalan lebih kurang 4 bulan twos jd TTM sbb dorang kenal aty budi aku n slesa brkawan dgn aku sbb aku bg doran sporting ,kelaka ,gila,masuk air n pelik2 .Hahaha ,ape laa korang nieyh .Happy sgt dapat berkawan dgn korang terutama aliff sbb orgnya sme mcm aku prangai dia ,lg2 Happy go lucky .Haha .Bila lepak dgn dorang tak kering gusi asyk brdekah2 n ktawa mmnjang je .Then dorang jugak geng2 main futsal n bola sepak ,kami telah mngecapi byk kmnangan mase tournament n friendly .trbaik laa korang(HAPPENING FC ) .Haha .Hanif pulak orgnya aku respect ,walaupun anak DR tp low profile gila ouhhh ,tak menunjuk walaupun masyuk ,tp masyuk2 dia ramai laa org nak amek ksmpatan dkat dia .cian dia .Sbr je laa hanif !Stndard laa manusia .Akhir kata Hope korang bahagia dgn pasangan korang ,cuam aku je haa yg sngle !adoiii .Sabar je laa .Mngaharap peluang ke2 je .InsyAllah .:)
Anyway ,Air dicincang tak akan putus weyh umpama persahabtan kita yg umpama adik beradik !Amin...

No comments:

Post a Comment